Skåle

Glasskåle​ i et flot og farverigt design

Hos Claras Glasfantasi i Holstebro nær Herning, tilbyder jeg glasskåle og glasfade i flot design i mange farver. Jeg designer for alle kunder, som søger noget helt særligt og unikt. Jeg omformer glas ved hjælp af en speciel metode og anvender derefter pulverglas som farve. Er du interesseret i noget, der ikke er masseproduceret, kan du få nogle virkelig flotte glasfade her hos mig, i høj kvalitet.

Alt er håndlavet med stor passion for glas og kreativitet. Som glaskunster designer jeg mine skåle og fade i glas, hvori glasset falder ned. Vælg mellem flere smukke farver og mønstre, som er skabt ud fra egne tanker.

Glasfade med et unikt særpræg

Hvorfor have en glasskål eller et glasfad, som er produceret i flere tusinde eksemplarer, når du kan få et, der er helt unikt og kun findes i det ene? Du kan se alle mine glasskåle og glasfade her på siden, som fås i mange størrelser og med helt eget særpræg. Fantasien får frit løb, når jeg designer, og det udmunder i nogle spændende kreationer med masser af liv og finurligheder.

Mine glasskåle og glasfade kan bruges til alle mulige ting. Det kan være som pyntegenstand på spisebord eller som et nydeligt display med frugt og lignende. Er du interesseret i at få skabt noget til dig selv, har du mulighed for at komme med dine ønsker. Så skal jeg efter bedste evne forsøge at designe din helt egen skål elller fad i glas.

Få en glasskål eller glasfad efter eget ønske

​Har du lyst til at få en glasskål eller et glasfad, der er efter eget ønske, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan skabe til dig. Der er masser af muligheder – og det er kun vores fantasi, der sætter grænser.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon 61 74 17 12, eller skriv til e-mail glasfantasi@sdrhattens.dk.​

Viser alle 9 resultater