Bestilling

Send forespørgsel

Glaskunst​ i et flot og farverigt design

Hos Claras Glasfantasi, tilbyder jeg glasskåle, glasfade og glasskulpturer i flot design og mange farver.

Jeg designer for alle kunder, som søger noget helt særligt og unikt. Er du interesseret i noget, der ikke er masseproduceret, kan du få noget virkelig flot glaskunst her hos mig, i høj kvalitet.

Alt er håndlavet med stor passion for glas og kreativitet. Som glaskunster designer jeg mit glas så lyset kan spille i glasset, lige meget om det er glasskåle, fade, glas med tryk på, Tiffany glas eller støbt. Vælg mellem flere smukke farver og mønstre, som er skabt ud fra egne tanker.

Glaskunst med et unikt særpræg

Hvorfor have en glasskål eller et glasfad, som er produceret i flere tusinde eksemplarer, når du kan få et, der er helt unikt og kun findes i det ene eksemplar? Du kan se alle mine glasskåle og glasfade her på siden, som fås i mange størrelser og med helt eget særpræg. Fantasien får frit løb, når jeg arbejder på værkstedet, og det kommer der tit mange sjove og skæve ting ud af.

Mine glasskåle og glasfade kan bruges til alle mulige ting. Det kan være som pyntegenstand på spisebord eller som et nydeligt display med frugt og lignende. Er du interesseret i at få skabt noget unikt til dig selv, har du mulighed for at komme med dine ønsker. Så skal jeg efter bedste evne forsøge at designe din helt egen skål eller fad i glas.

Få en glasskål eller glasfad efter eget ønske

Har du lyst til at få en glasskål eller et glasfad, der er efter eget ønske, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan skabe til dig. Der er masser af muligheder – og det er kun vores fantasi, der sætter grænser.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon 61 74 17 12, eller skriv til mig på e-mail glasfantasi@sdrhattens.dk.
Du kan også komme forbi og se det glas jeg har hjemme, og jeg kan få en ide om hvad det er du gerne vil have. Det er nemt at finde mig, for jeg bor lige ved siden af Herning – Holstebro motorvejen ved afkørsel 21.